PRESENTACIÓ NOVA JUNTA CURS 2019-2020

 

Benvolgudes famílies,

A mitjans del darrer trimestre se’ns va informar que la Junta de l’AMPA plegaria un cop finalitzes el curs 2018-2019. Davant d’aquest fets un nou grup de gent va començar a mobilitza-ser i a parlar amb diferents pares i mares per poder tenir nous membres a la junta i fer que hi hagués una continuïtat.

La nova junta de l’associació estarà formada per:

PRESIDENTA:  Nuri Genis

VICEPRESIDENT: Ivan Lòpez

SECRETÀRIA:  Dolors Fernando

TRESORERA :  Belén Melendre 

VOCALS: Esther Llopart, Joan Ayats, Núria Caulas, Neus Pujol i Mercè Sendra

Ja que el temps de tots és limitat volem fer les coses fàcils per a tothom, i d’aquesta manera seguirem treballant per comissions: la comissió de comptes, la comissió de comunicació, la comissió d’extraescolars i Casal i la comissió de Festes. 

A més a més tenim un grup de gent  que no han volgut tenir cap càrrec però que ens han ofert la seva ajuda per a qualsevol activitat, des d’aquí també fer-los un agraïment a tots els que any rera any col.laboreu amb les tasques de l’Ampa.

Aprofitem per recordar-vos que l’AMPA està oberta a tothom, i que si algú, en qualsevol moment vol participar-hi només ens ho ha de comunicar i benvingut serà.

L’AMPA és una associació de tots i que com més mans siguem més bé podem fer les coses i aconseguir tot el que ens calgui per als nostres fills.

Aquest any per a nosaltres serà un any de traspàs amb la junta anterior, un inici on ens anirem adaptant dia a dia a tota l’organització i funcionament. 

Tenim ganes de millorar sempre  però poc a poc i amb la vostra ajuda mirarem de fer camí. Per això també estem oberts a rebre suggeriments al nostre correu o si ens veiem pel carrer també podem fer intercanvis d’idees i d’opinions.

Cal recordar que l’AMPA, actualment anomenada AFA és una associació de famílies dels alumnes de l’Escola Torre d’en Reig de Vilabertran que vetlla pel benestar dels nens i és molt IMPORTANT QUE HI SIGUEM TOTS!!!!..

 

ELS NOSTRES OBJECTIUS:

1- Treballar conjuntament amb la direcció de lescola per contribuir a millorar la qualitat de lensenyament i benestar dels alumnes.

2- Procurar donar el màxim servei a mestres, pares i alumnes per complementar loferta educativa i de lleure del centre i possibilitar la conciliació familiar i laboral.

3- Ser un vincle/pont entre les famílies i l’escola en situacions que afecten a un gran nombre d’alumnat.

4- Oferir asessorament i gestió en qualsevol qüestió referent a l’escola sempre i quan la família sigui soci de l’Ampa.

LES NOSTRES ACTIVITATS:

1- Realitzar aportacions econòmiques a lescola per subvencionar la compra de material i/o qualsevol altre servei prioritzat per la direcció, en benefici dels nostres fills i filles.

2- Organitzem activitats amb finalitats diverses:

  • Recaptar fons i crear vincles sociofamiliars entre tots els membres de lescola: Quina de Nadal, festa fi de curs de l´Ampa, àpats, participació en esdeveniments del poble i altres que es poden sugerir.
  • Donar servei i col·laborar a conciliar la vida familiar i laboral de les famílies:  Activitats extraescolars, casalets i tallers vacacionals,  servei dacollida matinal

PERQUÈ SER DE L’AMPA?

  • Descomptes dun 10% en material esportiu a Valosport de Figueres
  • Descomptes en totes les activitats organitzades per lAmpa
  • Aportació econòmica lliurada a lescola cada curs. 
  • Contribuir a un projecte participatiu que té com a objectiu principal el benestar i la qualitat de leducació dels vostres fills i filles.
  • Servei d’assessorament i gestió gratuït en qüestions de l’escola.
  • Col.laboració econòmica en les excursions i activitats escolars.

 

                                                JUNTS PODEM FER MOLTA FEINA, APUNTA’T A L’AFA!!

 

Deixa un comentari